Мачовете през тази седмица ще дадат много отговори във футболните първенства. По

...
Мачовете през тази седмица ще дадат много отговори във футболните първенства. По
Коментари Харесай

Здрави битки за зона Шампионска лига през тази седмица

Мачовете през тази седмица ще дадат доста отговори във футболните шампионати. По традиция в края на сезона в британската Висша лига борбата за челните места е яростна. Интересното е, че Ливърпул ще се надява Манчестър Юнайтед, който приема градския противник Сити и това наподобява последна опция до края на сезона, където " жителите " на Пеп Гуардиола могат да изтърван точки. И сходна развръзка ще остави всичко в ръцете на мърсисайдци, които в петък ще търсят повече от наложителна победа против Хъдърсфийлд.
 Шефът на Барса не е склонен мачовете от Шампионска лига да се играят през уикенда
В италианската Серия А ни чака дербито Интер – Ювентус. " Бианконерите " към този момент завоюваха осмата си поредна купа и е забавно дали " нерадзурите " ще създадат шпалир посред стадион " Джузепе Меаца ". В шампионата на Ботуша остава гатанката кой ще се класира в зона Шампионска лига в края на сезона. Пет тима са разделяни от едвам 4 точки. Драматичната развръзка в Италия можете да наблюдавате директно по MAX Sport 3.

Из българските терени най-любопитната среща е от 1/2-финалите за Купата на България. В сряда ЦСКА приема Ботев Пловдив, като " канарчетата " има преднина от 3:2 след първата среща. Няколко дни по-късно двата тима още веднъж са противници, само че в Първа лига, къдети Черно море приема Лудогорец, а Левски е хазаин на Берое.

В испанската Ла Лига като че ли всичко е подредено. Барселона води с 9 точки на втория Атлетико Мадрид и се нуждае единствено от две победи, с цел да станат първенци за втора поредна година. Днес каталунците играят с Алавес и при победа ще пернат с 12 точки на " дюшекчиите ", които излизат против Валенсия в сряда. При възможен триумф за " прилепите ", първото място е в забрадка вързано за Барса. Срещите от испанското състезание можете да гледате онлайн в каналите на MAX Sport.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР